lauantai 27. maaliskuuta 2010

Okracocktail eli mandariinien uusiokäyttöä

Ostin tarjouksesta mandariineja. Palaute: hankala syödä, koska kuoret eivät irtoa. Kehitysehdotus: niistä voi puristaa mehua. Hienovarainen vihjaus: mehusta voi sekoittaa cocktailin.

Tartuin vihjeeseen eilen. Baarikaapin sisällöstä mandariinimehun kumppaniksi valikoitui konjakki. Tulos oli varsin maukas, sumean oranssi juoma. En äkkiseltään löydä mistään vastaavaa reseptiä, joten julistan itseni Okra-cocktailin keksijäksi.



2 mandariinin mehu
3 cl konjakkia

Purista mandariinit mehuksi. Jäähdytä pakastimessa hyvin; jopa pieni jäähileisyys voisi sopia tähän. Lisää konjakki, sekoita ja kaada jäähdytettyyn cocktaillasiin. Siivilöidä voi, minua pieni hedelmälihaisuus ei haitannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti