
Rullattava valkosipulisilppuri: kynnet sisään, muutama kierros lattialla jolloin pyörivä terä silppuaa ne, sitten luukku auki ja valmista silppua ruokaan. Laite aukeaa näppärästi, terän voi huuhdella erikseen ja kotelo kuulemma kestää konepesun. Riittävän yksinkertainen toimiakseen, riittävän tekninen vedotakseen pikkupoikamaiseen pöristelyintoon (kuulemma erityisesti lattialla ajelu on hauskaa katseltavaa)! Mitä muuta (miespuolinen) valkosipulinsyöjä voisi toivoa?
Ylisanat riittäkööt. Hieno laite.
Itselläni on tapana ihan vaan käsin raastaa valkkarinkynnet suoraan pannulle tai veistellä lastuina leivän päälle, mutta näin antisilppuri/-puristinihmisenäkin täytyy myöntää että aika veikeä idea. Enkä ole koskaan ennen törmännyt tällaiseen valkosipulirullaan. Todella hauska vekotin!
VastaaPoistaSiis toki itsekin arvostan käsinsilppuamista ja yhden tai kahden kynnen tapauksessa se myös vaivattominta, mutta yhtään isommilla määrillä suon itselleni oikeuden turvautua teknologiaan.
VastaaPoista