Tästä versiosta unohtuivat herkkusienet, mutta hyvää tuli silti. |
300 g kypsää naudanlihaa, pihviä tai paistia
2 sipulia
100 g tuoreita herkkusieniä
4 dl lihalientä
2 dl kuohukermaa
30 g voita
1 rkl vehnäjauhoja
Worchestershire-kastiketta
öljyä
suolaa
pippuria
Leikkaa liha kuutioiksi tai suikaleiksi. Leikkaa sipulit renkaiksi ja herkkusienet viipaleiksi. Kuullota ensin sipulit pannulla öljyssä, mausta Worchestershire-kastikkeella ja siirrä syrjään. Freesaa seuraavaksi herkkusienet ja siirrä nekin syrjään.
Valmista ruskea kastike sulattamalla voi pannussa ja ruskistamalla siinä vehnäjauhot koko ajan sekoittaen. Lisää lihaliemi, sekoita tasaiseksi ja kiehauta. Tarkista tiheys, lisää tarvittaessa vettä. Lisää seuraavaksi kuohukerma ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liha, sipuli ja herkkusienet kastikkeeseen ja hauduta puolisen tuntia. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja/tai pippuria. Tarjoile perunoiden ja venäläisen suolakurkun kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti