Pikainen sillikaviaari
½ tlk sipulisilliä
1 pieni sipuli
½ omenaa
1 dl kermaviiliä
1 rkl ruohosipulituorejuustoa
1 rkl majoneesia
mustapippuria
Pilko sillinpalat pieniksi, kuutioi omena ja sipuli. Sekoita kermaviili, tuorejuusto ja majoneesi tasaiseksi kastikkeeksi. Yhdistä kaikki aineet ja rouhi päälle mustapippuria. Anna vetäytyä hetken jääkaapissa. Tummaa leipää, uusia (tai vanhoja) perunoita. Miksei myös pikku ryyppy hyvin jäähdytetyä paloviinaa.
Toisella leivällä perunan kera sillikaviaaria, toisella savulohta ja munakokkelia. Tuoretta ruohosipulia voi silputa päälle. Minä en nyt lähde tuonne sateeseen sellaista etsimään. |
Täältä tähän. Hyvää juhannusta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti