tiistai 30. maaliskuuta 2010

Verneri

Olen tuskaillut erilaisten valkosipulinhajottamislaitteiden kanssa jo vuosikausia. Puristimet ovat yleensä liian rimpuloita ja niiden puhdistaminen on vaikeaa. Joululahjaksi puolestaan toivoin ja sain GarlicCardin, mutta sillä yhdenkin kynnen kihnuttaminen mössöksi on lähinnä turhauttavaa. Mutta vihdoin! Euromarketin loppuunmynnistä löytyi pelastus! Saanko esitellä: Verneri


Rullattava valkosipulisilppuri: kynnet sisään, muutama kierros lattialla jolloin pyörivä terä silppuaa ne, sitten luukku auki ja valmista silppua ruokaan. Laite aukeaa näppärästi, terän voi huuhdella erikseen ja kotelo kuulemma kestää konepesun. Riittävän yksinkertainen toimiakseen, riittävän tekninen vedotakseen pikkupoikamaiseen pöristelyintoon (kuulemma erityisesti lattialla ajelu on hauskaa katseltavaa)! Mitä muuta (miespuolinen) valkosipulinsyöjä voisi toivoa?

Ylisanat riittäkööt. Hieno laite.

2 kommenttia:

  1. Itselläni on tapana ihan vaan käsin raastaa valkkarinkynnet suoraan pannulle tai veistellä lastuina leivän päälle, mutta näin antisilppuri/-puristinihmisenäkin täytyy myöntää että aika veikeä idea. Enkä ole koskaan ennen törmännyt tällaiseen valkosipulirullaan. Todella hauska vekotin!

    VastaaPoista
  2. Siis toki itsekin arvostan käsinsilppuamista ja yhden tai kahden kynnen tapauksessa se myös vaivattominta, mutta yhtään isommilla määrillä suon itselleni oikeuden turvautua teknologiaan.

    VastaaPoista